Årsmøte 21.3.2024

Årsmøte 21.3.2024

14.03.24 18:02 av Merethe Larsen

Årsmøtet i Harstad MotorHistoriske Klubb vil bli avholdt torsdag 21.mars kl.20.00 i lokalet til Amcar Harstad i Kilbotn. Innkalling er sendt ut til våre medlemmer på mail, og ligger vedlagt under innlegget her. Vi håper å se mange av dere på årsmøtet. Etter årsmøtet er det vanlig klubbmøte med servering av pizza. Vel møtt!

Les mer
Motordagen i Harstad 2024

Motordagen i Harstad 2024

04.01.24 18:29 av Merethe Larsen

Hei alle sammen og godt nytt veteranår. I god tradisjon og i godt samarbeid arrangerer Motorklubbene i Harstad også i år Motordagen. Vi har bestemt at denne gang velger vi juni måned, nærmere lørdag 8.juni pga. kulda i mai. Så får vi se hvordan det går. Bakgrunnen for Motordagen er ei felles vårmønstring for alle motorklubbene i byen. "Sammen er vi sterkere" og slik settes det gode arbeidet som gjøres ute i klubbene i fokus, vi får vist frem den fantastiske jobben som hver og en gjør for å holde sitt kjøretøy, både veteraner og nyere, i god stand og i bruk på vegen. Det brukes utrulig mye tid, penger og innsats, for ikke å nevnte hodebry, for å kunne få kjøre rundt i finbilen og motorsyklen i sommersesongen. Og takket være alle entusiaster som gjør nettopp dette, holder vi liv i vår felles Motorhobby. Dette og alle de flotte kjøretøyene som befinner seg i Harstad og omegn skal vi vise frem denne lørdagen. Så sett av datoen og bli med å gjør dette mulig. Motordagen i Harstad har egen Facebookside med samme navn. Følg den for all info, dette legges også ut fortløpende på Harstad MotorHistoriske Klubb sin Facebookgruppe.

Les mer
Velkommen til klubbmøtene våre

Velkommen til klubbmøtene våre

25.10.22 22:40 av Merethe Larsen

Vi starter det nye året med klubbmøte torsdag 11.januar kl.20.00, og fortsetter med møtene annenhver torsdag fremover, untatt i februar hvor det blir 3 møter. Se datoene her i kalenderen. Vi holder til i lokalet til det flotte Harstad skipsverftsmuseum i Samasjøen. På klubbmøtene våre kommer vi sammen for hyggelig samvær med den gode motorprat i fokus, over en kaffekopp og noe å bite i. Det vil også vises bilder fra ulike treff vi har vært på og foredrag relatert til vår hobby. Og runder for å se på utstillingen i museet hører selvfølgelig til. Velkommen skal dere være både til dere nye og dere gode gamle medlemmer:) Er du ikke medlem men vil se hva vi holder på med, så kom innom. Klubbmøtene våre kunngjøres her i kalenderen på siden, på Facebookgruppa vår og som sms til våre medlemmer. Finner du ikke frem så ring klubbens mobil på nr 40084260.

Les mer
Klubbtreff i Strømsbotn 16.September

Klubbtreff i Strømsbotn 16.September

01.09.21 19:21 av Merethe Larsen

Klubbens medlemmer er blitt invitert til Strømsbotn lørdag 16.September. I år som tidligere skal vi møtes for å ha det hyggelig i lag i uformelle omgivelser omgitt av ekte nord-norsk natur. Det hele vil foregå utendørs med grilling og "lyging" rundt bålet. Alle muligheter for overnatting i egen bopell, så ta med campingvogna,kombicampen eller teltet om dette er ønskelig. Hvis ikke kan du ha det hyggelig i sosialt lag og dra hjem igjen. Vegbeskrivelse sendes ut på sms til våre medlemmer.

Les mer
Velkommen til Motortreff hver torsdag.

Velkommen til Motortreff hver torsdag.

04.06.22 10:30 av Merethe Larsen

Vi fortsetter med Motortreffene på torsdagene, til ut september så langt det går. Harstad MotorHistoriske Klubb inviterer alle med motorinteresse til motortreff hver torsdag i sommersesongen. Vi er så heldige å få låne parkeringsplassen til Monter etter åpningstid og møtes der fra kl.19.30. (Tidligere i sesongen kl.20.00) Klubben står for salg av kaffe og brus. Vi ønsker alle velkommen med det kjøretøy de har. Vel møtt!

Les mer
LMK-Forsikring

LMK-Forsikring

21.03.21 17:29 av Merethe Larsen

Som en av eierklubbene i Landsforbundet LMK kan vi tilby våre medlemmer den beste forsikringen som er laget for våre veterankjøretøy. Ta deg tid til å se igjennom vilkår og pris på denne forsikringen og legg spesielt merke til at om uhellet er ute har du krav til å få kjøretøyet ditt heilt hjem i garasjen. Forsikringen tegnes direkte via IF for kjøretøy verdi under 300 tusen. For kjøretøy over denne summen har vi egne besiktigelsesmenn som kan hjelpe med dette. Se mer på:

Les mer

Kategorier