Klubbtreff i Strømsbotn 11.September

Klubbtreff i Strømsbotn 11.September

01.09.21 19:21 av Merethe Larsen

Klubbens medlemmer er blitt invitert til Strømsbotn lørdag 11.September. I år som tidligere skal vi møtes for å ha det hyggelig i lag i uformelle omgivelser omgitt av ekte nord-norsk natur. Det hele vil foregå utendørs med grilling og "lyging" rundt bålet. Alle muligheter for overnatting i egen bopell, så ta med campingvogna,kombicampen eller teltet om dette er ønskelig. Hvis ikke kan du ha det hyggelig i sosialt lag og dra hjem igjen. Om det skulle være noen som vil overnatte også fredag-lørdag så gi oss tilbakemld på det på klubbens mobil nr 40084260.

Les mer
Høstaktiviteter i klubben

Høstaktiviteter i klubben

01.09.21 18:41 av Merethe Larsen

Høsten er i annmars og flere av våre medlemmer bruker de siste helgene til å dra på sesongens siste arrangerte treff i distriktet. Det har vært ei utfordring å "holde hjulene "i gang med stadige endringer i smitteverntiltak, men vi har iallfall fått til mange fine kjøreturer dette året, både for 2 og 4 hjulinger med litt ulike oppslutninger. Fremover vil vi være rask på "gasspedalen" om det blir finvær på torsdagene, for flere av disse. Følg med på Facebookgruppa Harstad MotorHistoriske Klubb om du vil bli med, og medlemmene vil få SMS i forkant. Innesesongen starter i oktober. Da vil vi fortsette med klubbkvelden våre annenhver torsdag. Hvilket lokale vi skal leie vil vi komme tilbake til.

Les mer
Ny hjemmeside for Harstad MotorHistoriske Klubb

Ny hjemmeside for Harstad MotorHistoriske Klubb

20.03.21 17:45 av Merethe Larsen

Velkommen til Harstad MotorHistoriske Klubb sin nye hjemmeside. Her presenteres klubben vår under "om oss" aktiviteter og treff under "kalenderen" ellers bilder under "album"og annen relatert informasjon. Ønsker du å kontakte oss finner du kontaktinformasjon under "kontakt" enten via kontaktskjema eller direkte til styret. Vi skal gjøre vårt for å holde denne siden oppdatert. Vi bruker Styreweb til vårt styrearbeid, nå også som hjemmesideløsning. Dette er et tilbud til eierklubbene fra vårt LandsForbund LMK. Våre aktiviteter presenteres også på vår Facebookgruppe Harstad Motorhistoriske Klubb.

Les mer
LMK nytt 3/21

LMK nytt 3/21

07.04.21 17:53 av Merethe Larsen

Tilbudet til LMK-klubbene styrkes – nytt samarbeid med Norsk Motor Veteran. Det skal lønne seg å være en del av fellesskapet i LMK. Vi teller nå 150 klubber – det høyeste antallet noensinne. Med en medlemsmasse på om lag 50.000 blir fellesskapet LMK en av de største aktørene innenfor vårt virkeområde. Gjennom formalisert samarbeid og tilslutning med andre organisasjoner som AMCAR, FIVA, Frivillighet Norge og Norges Kulturvenforbund styrker vi dette ytterligere. Vi skal være en samfunnsaktør og et talerør for å legge til rette for gode rammebetingelser for alle som eier og ønsker fortsatt bruk av motorhistoriske kjøretøy i Norge. En allmenn aksept for at vår virksomhet er en viktig del av norsk kulturhistorie har vært en lang vei å gå. Derimot synes ting nå å virkelig løsne, og det har funnet sted en rekke hendelser i det offentlige Norge som bekrefter dette. Nytt nasjonalt kjøretøymuseum og tildeling av prosjektstøtte fra Kulturminnefondet, kan særlig trekkes frem.

Les mer
LMK-Forsikring

LMK-Forsikring

21.03.21 17:29 av Merethe Larsen

Som en av eierklubbene i Landsforbundet LMK kan vi tilby våre medlemmer den beste forsikringen som er laget for våre veterankjøretøy. Ta deg tid til å se igjennom vilkår og pris på denne forsikringen og legg spesielt merke til at om uhellet er ute har du krav til å få kjøretøyet ditt heilt hjem i garasjen. Forsikringen tegnes direkte via IF for kjøretøy verdi under 300 tusen. For kjøretøy over denne summen har vi egne besiktigelsesmenn som kan hjelpe med dette. Se mer på:

Les mer
Midnattsolløpet 2021 utsettes til 2022

Midnattsolløpet 2021 utsettes til 2022

20.03.21 18:16 av Merethe Larsen

Midnattsolløpet er nord-norges største veterankjøretøytreff. Dette arrangeres hvert 3.år og går på rundgang mellom klubbene. I 2018 ble det arrangert på Andøya av Nostalgi og Motormuseet der, og i 2021 skulle dette vært arrangert av Gammelhorken Veterankjøretøyklubb. Det er nå valgt og flytte treffet til 2022 pga vanskeligheter med planlegging i denne pågående pandemien. Vi ser frem til og gleder oss til arrangementet til neste år og ønsker arrangørene lykke til med planleggingen.

Les mer
Aktiviteter og treff for 2021

Aktiviteter og treff for 2021

20.03.21 17:57 av Merethe Larsen

De nord-norske Motorhistoriske Klubbene samarbeider hvert år om en felles aktivitetskalender. Disse treffene er nå lagt inn her på siden under "kalender". og vil oppdateres fortløpende. Her kan man også finne opplysninger om hvem man kan kontakte. Årets sesong vet vi ennå ikke hvordan vil bli i forbindelse med den pågående pandemien. Men vi kan ikke gjøre annet enn å være positiv og glede oss over at det snart er vår og at våre kjøretøy snart er på vegen igjen. Vår egen klubb har satt opp datoene 29.Mai for motordagen og helgen 18.-20.juni for Campingtur til Hamsunds rike. Med forbehold.

Les mer

Kategorier