Klubbtreff i Strømsbotn 16.September

Klubbtreff i Strømsbotn 16.September

01.09.21 19:21 av Merethe Larsen

Klubbens medlemmer er blitt invitert til Strømsbotn lørdag 16.September. I år som tidligere skal vi møtes for å ha det hyggelig i lag i uformelle omgivelser omgitt av ekte nord-norsk natur. Det hele vil foregå utendørs med grilling og "lyging" rundt bålet. Alle muligheter for overnatting i egen bopell, så ta med campingvogna,kombicampen eller teltet om dette er ønskelig. Hvis ikke kan du ha det hyggelig i sosialt lag og dra hjem igjen. Vegbeskrivelse sendes ut på sms til våre medlemmer.

Les mer
Velkommen til klubbmøtene våre

Velkommen til klubbmøtene våre

25.10.22 22:40 av Merethe Larsen

Vi er snart igang igjen med klubbmøtene våre innendørs, da utesesongen nærmer seg slutten. Vi møtes annenhver torsdag fra oktober måned. Her samles vi for hyggelig samvær med den gode motorprat i fokus, over en kaffekopp og noe å bite i. Det vil også vises bilder fra ulike treff vi har vært på og foredrag relatert til vår hobby. Velkommen skal dere være både til dere nye og dere gode gamle medlemmer:) Er du ikke medlem men vil se hva vi holder på med, så kom innom. Klubbmøtene våre kunngjøres her i kalenderen på siden, på Facebookgruppa vår og som sms til våre medlemmer. Eksakte datoer kommer vi tilbake til.

Les mer
Velkommen til Motortreff hver torsdag.

Velkommen til Motortreff hver torsdag.

04.06.22 10:30 av Merethe Larsen

Vi fortsetter med Motortreffene på torsdagene, til ut september så langt det går. Harstad MotorHistoriske Klubb inviterer alle med motorinteresse til motortreff hver torsdag i sommersesongen. Vi er så heldige å få låne parkeringsplassen til Monter etter åpningstid og møtes der fra kl.19.30. (Tidligere i sesongen kl.20.00) Klubben står for salg av kaffe og brus. Vi ønsker alle velkommen med det kjøretøy de har. Vel møtt!

Les mer
LMK-Forsikring

LMK-Forsikring

21.03.21 17:29 av Merethe Larsen

Som en av eierklubbene i Landsforbundet LMK kan vi tilby våre medlemmer den beste forsikringen som er laget for våre veterankjøretøy. Ta deg tid til å se igjennom vilkår og pris på denne forsikringen og legg spesielt merke til at om uhellet er ute har du krav til å få kjøretøyet ditt heilt hjem i garasjen. Forsikringen tegnes direkte via IF for kjøretøy verdi under 300 tusen. For kjøretøy over denne summen har vi egne besiktigelsesmenn som kan hjelpe med dette. Se mer på:

Les mer

Kategorier